М'ясо з овочами в горщиках
Щоб в сім'ї всі були щасливі, господині потрібно вміти створювати і підтримувати в будинку хорошу атмосферу затишку і комфорту і, звичайно ж, смачно готувати. Ідеальним частуванням на обід, або вечеря стане м'ясо в горщиках з картоплею та грибами з сиром, приготоване в духовці по простому рецептом. Всі продукти набувають вишуканий смак в глиняному посуді. Це дуже апетитно, потрібно обов'язково спробувати!
необхідні інгредієнти:
- свинина - 600 г;
- картопля - 1 кг;
- гриби мариновані - 250 г;
- твердий сир - 150 г.
- часник - 3 зубки;
- морква - 80 г;
- перець солодкий - 80 г;
- розсіл від помідорів - 250 г;
- майонез - 80 г;
- сухий кріп - 10 г;
- солодка паприка - 10 г;
- перець чорний мелений - 3 г;
- сіль - 5 г.
Щоб в сім'ї всі були щасливі, господині потрібно вміти створювати і підтримувати в будинку хорошу атмосферу затишку і комфорту і, звичайно ж, смачно готувати. Ідеальним частуванням на обід, або вечеря стане м'ясо в горщиках з картоплею та грибами з сиром, приготоване в духовці по простому рецептом. Всі продукти набувають вишуканий смак в глиняному посуді. Це дуже апетитно, потрібно обов'язково спробувати!
необхідні інгредієнти:
- свинина - 600 г;
- картопля - 1 кг;
- гриби мариновані - 250 г;
- твердий сир - 150 г.
- часник - 3 зубки;
- морква - 80 г;
- перець солодкий - 80 г;
- розсіл від помідорів - 250 г;
- майонез - 80 г;
- сухий кріп - 10 г;
- солодка паприка - 10 г;
- перець чорний мелений - 3 г;
- сіль - 5 г.
Рецепт приготування
- Підготувати керамічні горщики. Дно кожного змастити маслом. М'ясо добре вимити і розрізати на дрібні шматочки. У мисці перемішати м'ясо з сіллю, перцем і паприкою. Розкласти м'ясні інгредієнти в підготовлений посуд.
- Картоплю почистити, нарізати середніми шматочками і викласти в горщики з м'ясом. Зверху посипати сіллю і кропом.
- Морква крупно натерти, перець подрібнити соломкою. Надіслати продукти до картоплі.
- Підготувати заздалегідь мариновані гриби, змішати їх з дрібно натертим часником. Викласти гриби наступним шаром в кожному горщику.
- Залити компоненти помідоровим розсолом.
- Зверху додати майонез і посипати тертим сиром. Закрити горщики кришками. Духовку попередньо прогріти до 200 градусів. Помістити туди посуд з начинкою, запікати 1,5 години. За 15 хвилин до закінчення приготування потрібно зняти кришки з горщиків.
- Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею з іншими овочами можна їсти відразу після закінчення приготування. Найкраще перемішати продукти вилочкою прямо перед вживанням. Так буде ще смачніше. Смачного!