Запечена в рукаві гуска з яблуками
09.10.2019 730 0

Запечена в рукаві гуска з яблуками

Другі страви
В закладки

Гусь, запечений в духовці в рукаві з яблуками, є традиційним різдвяним блюдом. Його також готують і без особливого приводу, з огляду на популярності смачного м'яса птиці. Існує безліч варіантів приготування апетитного страви. Загальним для них є ретельна підготовка птиці і правильний маринад, що гарантує отримання соковитого, ароматного м'яса. Для приготування можна використовувати як цілу тушку, так і її частину. Представлений рецепт простий і не викличе труднощів навіть у початківця кулінара.

Складові:

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  • гусяча тушка - 1/4 частина;
  • велике яблуко - 1 шт .;
  • часник - 5 зубчиків;
  • суміш перців;
  • сіль;
  • рукав для запікання.

Рецепт запікання гусака з яблуками в духовці

  1. Перед тим, як запекти гусака, підготувати тушку: очистити від пеньків, вимити, обсушити. Взяти зубочистку і проколоти м'ясну частину в декількох місцях, щоб м'ясо вийшло більш соковитим. Почистити зубчики часнику і подрібнити їх часниковим пресом.

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  1. До часниковою кашки додати суміш перців, а також, за бажанням, інші спеції і приправи. Добре все перемішати. Посолити. Ретельно натерти м'ясо всередині і зовні масою. Натерту прянощами гусячу тушку, залишити на 40-60 хвилин маринуватися.

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  1. Великий яблучний плід помити, розрізати і видалити серцевину. Шкірку слід залишити. Нарізати фрукт невеликими рівними часточками.

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  1. У пакет для запікання викласти яблучні дольки. Зверху помістити м'ясо птиці в часниковому маринаді і зав'язати пакет.

Запечена в рукаві гусак з яблуками

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  1. Зробити кілька проколів в рукаві і відправити гусака з яблуками в духовку.

Запечена в рукаві гусак з яблуками

  1. Спочатку запікати птицю 15 хвилин при температурі 230 градусів. Потім знизити температуру до 180 і залишити готуватися на 1 годину.
  2. Смачна страва готова. Смачного!

Запечена в рукаві гусак з яблуками

Комментарии (0)
Додати коментар
Курячі крильця бон-бон в медовому маринаді
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Гарбуз, запечена в духовці з пшоном
Багатий осінній урожай завжди радісна подія для дачників. З сезонних продуктів можна зробити дивовижні кулінарні шедеври.
Баранячі реберця в медово-цибульному маринаді
Святкові страви завжди повинні бути не тільки смачними, але і красивими. Найчастіше багатьом господиням доводиться перед будь-яким торжеством добре поламати голову над
Аджапсандал - яскраве блюдо кавказької кухні
Салат аджапсандал - оригінальний представник кавказької кухні і ідеальне овочеве блюдо для осені.
Оригінальна шарлотка з яблуками і курагою
Яблучний пиріг шарлотка улюблений багатьма господинями за простоту в приготуванні, а домашні люблять його за прекрасний смак.
Домашній кекс з яблуками
Кекс - солодке кондитерський виріб, випікається з дріжджового або бісквітного тіста. Десерт відрізняється своєю легкістю і ніжністю.