Збірна солянка з копченостями
Перші страви
В закладки
Багато господині намагаються побалувати сім'ю чимось особливо смачним. Одним з таких страв може стати збірна солянка з копченостями і картоплею. Вишуканий, насичений запах копченого м'яса, поєднаного з незвичайним бульйоном, підкорить будь-якого гурмана. Принадність апетитного страви додає його пікантність.
Складові:
- будь-які копченості - 350 г;
- мариновані огірки - 180 г;
- картопля - 250 г;
- морква - 100 г;
- ріпчаста цибуля - 50 г;
- розсіл від помідорів (можна огірковий) - 500 г;
- томатна паста - 100 г;
- лаврове листя - 3-4 шт .;
- вода - 1 л;
- лимон - за смаком;
- сіль за смаком.
Рецепт приготування
- Перед тим, як смачно приготувати збірну солянку, подрібнити цибулю. Нарізати тонкою соломкою моркву. У сковороду влити трохи олії, розігріти його. Обсмажити моркву і цибулю до золотистого відтінку.
- У порожню каструлю влити воду і розсіл. Довести рідину до кипіння.
- Розрізати картопля на середні смужки і опустити в киплячу рідину. Варити 5-7 хвилин.
- Підготувати копчені інгредієнти. Разом з ними можна використовувати ковбасу або відварене м'ясо. Покришити все тонкою соломкою.
- У киплячий бульйон перекласти м'ясну нарізку, додати сіль.
- Відразу ж відправити в посуд компоненти з сковороди: цибулька і морквину. Додано в суп солянку з копченостями томатну пасту. Проварити 10-15 хвилин.
- Нарізати соломкою огірки. Викласти їх в каструлю, додати для додаткового аромату лаврове листя. Варити 10 хвилин.
- Апетитне блюдо можна їсти, додавши в тарілку гуртки лимона. Смачного!
Комментарии (0)
Зелене листя шпинату є багатим джерелом вітамінів і корисних мінералів. Однак багато хто з них руйнуються при термічній обробці.
Щоб в сім'ї всі були щасливі, господині потрібно вміти створювати і підтримувати в будинку хорошу атмосферу затишку і комфорту і, звичайно ж, смачно готувати.
Смачний обід можна приготувати з найпростіших і знайомих кожної господині продуктів. Існує величезна кількість рецептів м'ясних тефтелей з рисом в томатному соусі.
Страви італійської кухні дуже популярні в усьому світі. Пасту фетучіні з овочами можна легко приготувати в домашніх умовах.
Національні страви польської кухні дуже смачні і оригінальні. Їх люблять як місцеві жителі, так і численні туристи.