Маринована скумбрія швидкого приготування
Закуски
В закладки
Смачну рибку захоче спробувати кожен. Для багатьох не секрет, що скумбрія, смачно маринована в домашніх умовах - це дуже апетитна закуска. Замаринувати скумбрію швидко, слідуючи простим рецептом досить просто.
Необхідні інгредієнти:
- 1,5 кг риби;
- 400 г питної води;
- 1,5 ст. л. солі;
- 0,5 ст. л. цукру;
- 5 г сушеної апельсинової цедри;
- 5-8 шт. гвоздики;
- 3 г меленої паприки;
- 10 г прованських трав (сухих);
- 6-8 шт. лаврового листя;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 1 ст. л. яблучного оцту;
- 30 г свіжого лимона;
- 2 шт. зубчики часнику;
- 10-20 г свіжої зелені.
Рецепт приготування
- Перед тим, як маринувати скумбрію, важливо вибрати хороші рибні тушки в магазині. Заморожений продукт слід розморозити. На робочій поверхні обробної дошки необхідно почистити рибу, видалити голови, розрізати тушки на шматки і помістити в порожній посуд.
- У миску додати шматочки лимона і дрібно нарізаний часник, а також подрібнену свіжу зелень.
- У порожню зручну каструльку влити воду. Всипати сіль і цукор.
- Додати туди ж цедру апельсина, паприку, прованські трави, гвоздику, рослинне масло, лаврове листя. Каструльку з усім вмістом поставити на плиту. Дати маринаду закипіти.
- Як тільки маринад для скумбрії почне кипіти, влити в нього оцет. Кип'ятити ще дві хвилини. Використовувати потрібно холодний розсіл. Тому доведеться почекати, поки рідина повністю охолоне.
- Холодним маринадом залити рибку. Перемішати всі. Помістити миску в холодильник. Маринувати скумбрію в розсолі три години.
- Скумбрію, мариновану шматочками, можна їсти. Смачного!
Комментарии (0)
В даний час в магазинах є великий вибір напівфабрикатів швидкого приготування, в тому числі і пельменів фабричної вироблення.
Питання правильного харчування сьогодні вийшли на перше місце. Ми слухаємо поради фахівців, рекомендації досвідчених кухарів, розповіді друзів про модні дієти з
Багато господинь цікавляться незвичайними рецептами оригінальних страв, щоб здивувати своїх близьких.
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Шаверма або шаурма відноситься до страв вуличного фастфуду. Любителі такої їжі можуть приготувати закуску в домашніх умовах.