Піца з чотирьох видів сиру
01.10.2019 467 0

Піца з чотирьох видів сиру

Закуски
В закладки

Незважаючи на простоту багатьох італійських рецептів, кухарі цієї країни вважають, що справжню піцу чотири сиру можна приготувати тільки з продуктів, вироблених в Італії. В умовах високої ціни на пармезан і інші імпортні сири, необхідні для страви, можна замінити їх схожими сортами вітчизняного виробництва. Смак хоч і буде відрізнятися, адже італійці вважають, що потрібно готувати в дров'яної печі при температурі +500 градусів, все ж домашня піца, приготована в духовці за оригінальним рецептом, вийде смачною.

Необхідні інгредієнти:

Піца з чотирьох видів сиру

Піца з чотирьох видів сиру

  • 200 г голландського або будь-якого сиру;
  • 200 г сиру з пліснявою;
  • 200 г розсолу сиру (моцарелла);
  • 150 г твердого сиру;
  • 500-550 г борошна;
  • 250 мл води;
  • 50 мл олії;
  • 10 г цукру;
  • 30 г свіжих або 9 г сухих дріжджів;
  • 5 г солі.

Рецепт піци чотири сиру в домашніх умовах

  1. Спочатку необхідно приготувати тісто для смачної піци. У злегка підігріту воду додають цукор і дріжджі. Через п'ять хвилин всипають сіль і 1/2 частина просіяного борошна.Піца з чотирьох видів сиру
  2. Замішують спочатку ложкою, а потім підсипали ще трохи борошна, вимішують руками. Вливають 20 мл олії. Підсипають чергову порцію борошна. Додавати до тих пір, поки тісто перестане прилипати до рук і придбає пружність.Піца з чотирьох видів сиру
  3. На одну годину залишають тісто в теплі. Коли воно добре підійде, його потрібно розділити на три рівні частини.
  4. Сформувати тонку круглу основу для смачної страви.Піца з чотирьох видів сиру
  5. На деко, змащене заздалегідь маслом, укладають основу з тіста.Піца з чотирьох видів сиру
  6. В даному випадку готується білий варіант і основу змащують невеликою кількістю масла, а не томатним соусом. Бажано використовувати оливкову олію, але цілком підійде і соняшникова без запаху. Основу посипають невеликою кількістю натертого голландського сиру. Моцарелу і сирні шматочки з цвіллю рівномірно розкладають по всій основі.Піца з чотирьох видів сиру
  7. Твердий сирний шматочок розрізають на трикутники і розкладають зверху. Всі посипають тертим голландським.Піца з чотирьох видів сиру
  8. Розігрівають духовку до максимальної температури. В сучасних духових шафах це 200 - 210 градусів. Деко з піцою відправляють всередину на 15 - 20 хвилин.Піца з чотирьох видів сиру
  9. Готову закуску виймають. Перекладають на тарілку і ріжуть на сегменти.Піца з чотирьох видів сиру
    Піца з чотирьох видів сиру
  10. Піцу 4 сиру, приготовлену в домашніх умовах, подають до столу. Смачного!Піца з чотирьох видів сиру
Комментарии (0)
Додати коментар
Легкий суп зі щавлем і яйцем з додаванням сиру
Зелений рисовий суп готують на «сирному бульйоні». Виявляється, що плавлений сирок прекрасно уживається в одній страві зі щавлем.
Різотто з овочами в італійському стилі
Страви з рису популярні в багатьох країнах Європи. В Італії з нього готують різотто. Крім рису до складу цієї страви входять: овочі, м'ясо, морепродукти, гриби.
Домашня піца з грибами і сиром в стилі італійської піци «Фунг»
Ідея для домашньої піци з грибами і сиром підглянена в одному італійському закладі для масового харчування.
Сирна запіканка без борошна і манки
Сир - корисний продукт харчування з високим вмістом білка. Крім того, мікро- і макроелементи, що входять до його складу, дуже добре засвоюються організмом, сприятливо
Оригінальна шарлотка з яблуками і курагою
Яблучний пиріг шарлотка улюблений багатьма господинями за простоту в приготуванні, а домашні люблять його за прекрасний смак.
Домашні булочки з повидлом
Домашні здобні булочки з повидлом з дріжджового тіста в одну мить зберуть на кухні всю сім'ю.