
Один з найбільш цінних і дорогих сортів рису - басматі. Не випадково його називають королем рису і цінують за незвичайно м'який молочно-горіховий смак і тонкий аромат.

Плов - страва, яку багато хто готує у великих кількостях, як мінімум, з 3,5 кг початкових компонентів. У більшості кулінарів блюдо залишається в надлишку після трапези, і виникає

Узбецька кухня - джерело неймовірно смачних і корисних страв. Вона вважається не тільки однією з найдавніших, але і відрізняється великою різноманітністю.

Існують десятки сортів рису для приготування традиційних східних, латиноамериканських, європейських страв. Рис для плову девзіра - унікальний продукт, що володіє великою користю і

Якщо людина вперше готує страву, або використовує новий сорт крупи, його цікавить, у скільки разів збільшиться при варінні плову рис.

Якогось єдиного правильного рецепту плову не існує, адже тільки узбецьких варіантів цієї страви можна нарахувати з десяток.

Булгур - крупа, яку в Китаї вважають священною. З неї готують різні страви. Особливо смачним виходить плов з булгура. В якості другого основного інгредієнта в ньому використовують

Хочете здивувати друзів? Приготуйте їм узбецький плов по-Самаркандської. Що ж в ньому дивного, запитаєте ви? Незвичайний цей вид узбецького страви тим, що, по-перше, він не має

Одним з улюблених східних страв вважається плов з баранини. Яскравий, насичений смак, обворажівать аромат. При цьому страва дуже смачна і ситна.

Мультиварки за кілька місяців завоювали загальну любов, а через деякий час після своєї появи підкорили серця навіть тих, хто не визнає застосування нововведень технічного прогресу

Додати занадто багато солі в блюдо може будь-який кулінар - з великим або маленьким досвідом готування. До складу плову входить велика кількість рису, який вбирає жир, воду, а

Приготування узбецького плову на відкритому вогні, як вимагають класичні рецепти, в умовах квартири неможливо. Доступна альтернатива - зробити плов з м'яса в духовці,

Приготувати плов - що може бути простіше? Рецепт відомий всім, готують його не рідше ніж, скажімо, салат «Оселедець під шубою».

Візитна картка кухні Узбекистану - традиційний узбецький плов, слава якого пішла далеко за межі цього гостинного держави.

Одне з найпопулярніших страв східної кухні - плов - давно гостює на наших обідніх столах і заробив чимало шанувальників. Приготування його має безліч нюансів і особливостей в

Ті, хто приймає тільки класичний вид узбецького баранячого плову, можуть далі не читати. Звичайно, в ідеалі хочеться покуштувати відмінного ферганського плову з мангала,

Баранина - традиційне м'ясо для приготування класичного узбецького плову. Але поширення рецептів по всьому світу внесло корективи навіть у стандартні страви.

Турецький плов сильно відрізняється від знайомої більшості середньоазіатської традиції приготування цієї страви. Суть, наприклад, узбецького плову в тому, що в страві поєднується

Традиційний плов з барбарисом - справжнісінький і правильний рецепт узбецького страви. Технологія приготування мало чим відрізняється від варіантів, в яких приправа не

Мультиварка - універсальний кухонний електроприлад з безліччю корисних функцій, які допомагають полегшити процес приготування їжі в домашніх умовах.

Морква - найважливіша частина середньоазіатського плову. Можна навіть сказати, що вона цінніше навіть м'яса - в усякому разі, в узбецькій ієрархії цінностей цього коренеплоду

Класичний плов з печінкою - це ситне, корисне блюдо, яке готується простіше, ніж рецепт з м'ясом. До складу субпродукту входить безліч корисних мікроелементів, яких не знайти в

По всьому світу люди готують плов, але справжні знавці смачних рецептів живуть у Ферганській долині, що розташована в Узбекистані.

Сотні рецептів плову мають розмаїття: страви з айвою, незвичайними спеціями, сухофруктами. Плов з чорносливом входить в категорію неканонічних страв, однак навіть в Узбекистані і

Арабська плов - узагальнена назва страви з рису та інших компонентів. Відповідно, існує велика кількість різних рецептів по-арабськи.

Кулінари, які вперше готують плов, або у них раніше не вийшло додати страві апетитний жовтий відтінок, задаються питанням - як же зробити плов жовтим, домогтися кольору, який буде

Незвичайний плов з полби в деяких сенсах виграє у традиційного рецепту з рисом. Але слід врахувати, що цей варіант сильно відрізняється від узбецького методу приготування.

Яким повинен бути казан для плову? Чим приготована в ньому їжа відрізняється від тієї, що готувалася в простій каструлі? Нарешті, при різноманітності сьогоднішнього вибору як

Курячі потрошки - цінний і поживний продукт, який має не тільки відмінні смакові якості, але і приносить чимало користі. Печінка серце і шлуночки мають невисоку калорійність, але