Пекінська капуста, яку часто називають китайський салат, цінується як дієтичний продукт. У Китаї її вирощують з початку 15-го століття, де вона вважається символом багатства і
Скляна локшина дуже популярна в країнах Південно-Східної Азії. Зазвичай її виготовляють з крохмалю бобів мунг.
Смачний плов завжди користується великим успіхом. Дотримуючись перевіреного рецепту, можна приготувати справжній узбецький плов з яловичиною в казані.
Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою.
Перші згадки про курнику пов'язані з часом правління царя Івана Грозного. Пиріг тоді готували в урочистих випадках.
З настанням весни на ринках і в магазинах все частіше з'являється щавель. З цієї зелені багато господині люблять готувати різноманітні страви.
Чудові властивості консервованих бобів ми дуже часто використовуємо для отримання прекрасних страв, складових наш повсякденний раціон.
Брізоль - це черговий гастрономічний шедевр французьких кухарів. Готується блюдо дуже просто, а під час приготування виділяє фантастичний аромат, тим самим пробуджуючи апетит.
Панакота - один з найвідоміших італійських десертів. Його ще називають панна-котта, що в перекладі означає «варені вершки».
Смачний обід можна приготувати з найпростіших і знайомих кожної господині продуктів. Існує величезна кількість рецептів м'ясних тефтелей з рисом в томатному соусі.
Ласуни люблять смачну випічку на відміну від тих, хто старанно стежить за фігурою. Але навіть прихильники тонкої талії не зможуть встояти перед шматочком бісквітного тістечка з
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на плиті.
Овочевий суп з кабачками і з м'ясом індички, приготовлений в мультиварці простим рецептом, багатий вітамінами та поживними речовинами.
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах
Один з найбільш цінних і дорогих сортів рису - басматі. Не випадково його називають королем рису і цінують за незвичайно м'який молочно-горіховий смак і тонкий аромат.
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Плов - страва, яку багато хто готує у великих кількостях, як мінімум, з 3,5 кг початкових компонентів. У більшості кулінарів блюдо залишається в надлишку після трапези, і виникає
Зелений рисовий суп готують на «сирному бульйоні». Виявляється, що плавлений сирок прекрасно уживається в одній страві зі щавлем.
Узбецька кухня - джерело неймовірно смачних і корисних страв. Вона вважається не тільки однією з найдавніших, але і відрізняється великою різноманітністю.
Кукурудзяне борошно не особливо популярна у широкого кола господинь. Її частіше використовують ті, хто прагне схуднути і бажає залишатися в гарній формі.
Існують десятки сортів рису для приготування традиційних східних, латиноамериканських, європейських страв. Рис для плову девзіра - унікальний продукт, що володіє великою користю і
Смак справжнього медовика - смак дитинства. Цей тортик обожнюють все, навіть ті, хто не дуже любить мед.
Якщо людина вперше готує страву, або використовує новий сорт крупи, його цікавить, у скільки разів збільшиться при варінні плову рис.
З кулінарної точки зору, щука відноситься до цінних порід риб з білим м'ясом. Високий вміст білка, при мінімальній кількості жиру, робить щучье м'ясо дієтичним продуктом.
Якогось єдиного правильного рецепту плову не існує, адже тільки узбецьких варіантів цієї страви можна нарахувати з десяток.