Салат з пекінської капусти з овочами та перепелиними яйцями
Пекінська капуста, яку часто називають китайський салат, цінується як дієтичний продукт. У Китаї її вирощують з початку 15-го століття, де вона вважається символом багатства і
Простий пиріг з капустою
Простий пиріг з капустою
Простий пиріг з капустою
16.09.2019 Закуски 0
Домашні пироги - традиційне частування святкового столу. Рецептів приготування цієї страви безліч.
Свинина з фунчозой і овочами
Свинина з фунчозой і овочами
Свинина з фунчозой і овочами
16.09.2019 Другі страви 0
Скляна локшина дуже популярна в країнах Південно-Східної Азії. Зазвичай її виготовляють з крохмалю бобів мунг.
Справжній узбецький плов в казані
Смачний плов завжди користується великим успіхом. Дотримуючись перевіреного рецепту, можна приготувати справжній узбецький плов з яловичиною в казані.
Яйця по - шотландськи
Яйця по - шотландськи
Яйця по - шотландськи
13.09.2019 Закуски 0
Шотландські яйця - це універсальне ласощі. У гарячому вигляді його можна подавати як самостійне блюдо, а остиглі яйця по-шотландськи служать прекрасною холодною закускою.
Пиріг Курник
Пиріг Курник
Пиріг Курник
13.09.2019 Випічка 0
Перші згадки про курнику пов'язані з часом правління царя Івана Грозного. Пиріг тоді готували в урочистих випадках.
Зелений борщ зі щавлем
Зелений борщ зі щавлем
Зелений борщ зі щавлем
12.09.2019 Кулінарія 0
З настанням весни на ринках і в магазинах все частіше з'являється щавель. З цієї зелені багато господині люблять готувати різноманітні страви.
Суп з червоною квасолею
Суп з червоною квасолею
Суп з червоною квасолею
11.09.2019 Перші страви 0
Чудові властивості консервованих бобів ми дуже часто використовуємо для отримання прекрасних страв, складових наш повсякденний раціон.
Лінивий бризоль з грибами і сосискою
Брізоль - це черговий гастрономічний шедевр французьких кухарів. Готується блюдо дуже просто, а під час приготування виділяє фантастичний аромат, тим самим пробуджуючи апетит.
Італійська кухня: вишнева панакота
Панакота - один з найвідоміших італійських десертів. Його ще називають панна-котта, що в перекладі означає «варені вершки».
Галантин з курки
Галантин з курки
Галантин з курки
09.09.2019 Закуски 0
Галантин - це фірмове блюдо багатьох французьких кухарів. Страва виходить незвичайним і смачним.
М'ясні тефтелі в томатному соусі
Смачний обід можна приготувати з найпростіших і знайомих кожної господині продуктів. Існує величезна кількість рецептів м'ясних тефтелей з рисом в томатному соусі.
Нарізні бісквітні тістечка
Ласуни люблять смачну випічку на відміну від тих, хто старанно стежить за фігурою. Але навіть прихильники тонкої талії не зможуть встояти перед шматочком бісквітного тістечка з
Французька кухня: шоколадний клафуті
Клафуті - це гордість французьких кондитерів. Соковиті ягоди, запечені під ніжним яєчним тестом, надають десерту фантастичний аромат.
Плов з пропареного рису з лісовими грибами і м'ясом
Плов - смачне східна страва, яке має безліч рецептур і варіантів приготування. В умовах домашньої кухні можна швидко приготувати плов зі свинини з грибами в казані на плиті.
Вітамінний суп з кабачками
Вітамінний суп з кабачками
Вітамінний суп з кабачками
05.09.2019 Кулінарія 0
Овочевий суп з кабачками і з м'ясом індички, приготовлений в мультиварці простим рецептом, багатий вітамінами та поживними речовинами.
Смажені пиріжки з дріжджового тіста
З настанням весни і літа страви з зеленою цибулею стають більш популярними незважаючи на те, що цибуля легко вигнати на зелене перо незалежно від пори року навіть в умовах
Хичіни з сиром
Хичіни з сиром
Хичіни з сиром
04.09.2019 Закуски 0
Хичіни - круглі тонкі коржі з кухні кавказьких народів. Існує кілька рецептів приготування.
Рис басматі для плову-особливості приготування
Один з найбільш цінних і дорогих сортів рису - басматі. Не випадково його називають королем рису і цінують за незвичайно м'який молочно-горіховий смак і тонкий аромат.
Курка з помідорами та базиліком
Курка з помідорами та базиліком
Курка з помідорами та базиліком
04.09.2019 Другі страви 0
Знаменитий кухар, власник ресторанів і ведучий кулінарних передач англієць Джеймі Олівер відомий ще й тим, що регулярно пропагує домашню їжу.
Скільки можна зберігати плов в холодильнику-правила зберігання та терміни
Плов - страва, яку багато хто готує у великих кількостях, як мінімум, з 3,5 кг початкових компонентів. У більшості кулінарів блюдо залишається в надлишку після трапези, і виникає
Легкий суп зі щавлем і яйцем з додаванням сиру
Зелений рисовий суп готують на «сирному бульйоні». Виявляється, що плавлений сирок прекрасно уживається в одній страві зі щавлем.
Рецепт смачного плову по-ферганськи
Узбецька кухня - джерело неймовірно смачних і корисних страв. Вона вважається не тільки однією з найдавніших, але і відрізняється великою різноманітністю.
Яблука в клярі з кукурудзяного борошна
Кукурудзяне борошно не особливо популярна у широкого кола господинь. Її частіше використовують ті, хто прагне схуднути і бажає залишатися в гарній формі.
Узбецький рис для плову девзіра-сорти, властивості і особливості приготування плову
Існують десятки сортів рису для приготування традиційних східних, латиноамериканських, європейських страв. Рис для плову девзіра - унікальний продукт, що володіє великою користю і
Торт Медовик зі згущеним молоком
Смак справжнього медовика - смак дитинства. Цей тортик обожнюють все, навіть ті, хто не дуже любить мед.
У скільки разів збільшиться при варінні плову рис
Якщо людина вперше готує страву, або використовує новий сорт крупи, його цікавить, у скільки разів збільшиться при варінні плову рис.
Як приготувати щуку фаршировану в духовці
З кулінарної точки зору, щука відноситься до цінних порід риб з білим м'ясом. Високий вміст білка, при мінімальній кількості жиру, робить щучье м'ясо дієтичним продуктом.
Спеція для плову куркума: скільки додавати, рецепт плову з куркумою
Якогось єдиного правильного рецепту плову не існує, адже тільки узбецьких варіантів цієї страви можна нарахувати з десяток.
Плов з булгура: приготування різними способами
Булгур - крупа, яку в Китаї вважають священною. З неї готують різні страви. Особливо смачним виходить плов з булгура. В якості другого основного інгредієнта в ньому використовують